mandag 29. april 2013

Gutterom


Det er kommet litt mer til etter bildet ble tatt.  Det står en stor pult under vinduet.  Og der ovnen står er det plass til en toseter sofa.  Og et lite bord :-) Ikke så lett å se kanskje men rommet er ganske stort og lyst.  Nesten litt misunnelig :-/

Nytt jenterom!




Her er det nye jenterommet :-) Mangler litt småting men ellers klart.  Tilogmed rullegardin. 

lørdag 20. april 2013

torsdag 18. april 2013

Distress stempling


Her har jeg svertet og fargelagt stempelet igjen.  Det er disse tre fargene som jeg har brukt på disse to bildene.  Stemplene er fra Tim Holtz

Gøy med distress!


Fant et fint mønstret papir med en fugl på.  Jeg svertet kantene med distress, brunt og grønt.  Jeg stemplet på klokkene, og tilslutt mannen.  Tilslutt fargela jeg stempelet ved å bruke pensel, litt vann og distress puten.  Veldig moro! 

mandag 15. april 2013

hårpynt


Vi kjøpte en sånn donuts til å ha i håret.  Jeg må vist øve litt mer, men det ble ganske fint synes begge to.  Jeg måtte flette litt også for å få opp alt håret :-) 

Et baby kort


Ikke at jeg kjenner noen som kan ha dette kortet enda da.  Men liker så godt dette mønsterarket fra Grafic 45 at jeg bare måtte bruke det :-)

Et lite kort




Et lite kort 4x8. Jeg har pyntet INNI og BAK! 

torsdag 11. april 2013

LO Harry Potter


Foran inngangen til rektors kontor! 

LO fra London



Albumet begynner å få litt innhold nå :-) 

Tv stua


Bilder fra den nye tv stua.  Malte vegger og gulv.  Og en liten del av veggen er dekket med tapet.  Sola kommer inn her om kvelden, det skal bli fint :-) Gleder meg til å innrede stua.  Alt av filmer og tv spill skal inn hit.

onsdag 3. april 2013

Svanesøstrene


Av Rebecca Rasmussen.  
Boka handler om søstrene Milly og Twiss.  To eldre søstre som har viet sitt liv til å være reddende engler for fugler og mennesker.  Boka går mest tilbake i tiden, til 1947 da søstrene var unge.  Om en sommer da livet deres forandres for alltid.
En koselig bok som jeg likte godt. 
Jeg gir boka 5 eselører, som er helt ok :-)

Vintage kort


Liker godt blåfarger.... 

Nok en LO til London albumet



Den nederste Lo blir vel forsida.  Ikke så spennende bilde kanskje men det er sånn jeg pakker når hele familen skal på tur. ( eller bare jeg) Legger kofferter og bagger rundt forbi og pakker oppi etterhvert.  Full kontroll :-)