onsdag 26. juni 2013

Depp and I


Første prosjekt laget på det nye hobbyrommet mitt :-) Nok en side til London albumet. 

Flere og flere kort :-)

Her er tre kort jeg laget en søndag jeg satt sammen med en flott jentegjeng og scrappet :-) Det øverste er muligens et konfirmajons kort.  Det i midten er til ei som blir 5 år i morgen.  Og det siste skal jeg ha på navn og tall på :-) 




Krim i bøtter og spann


Hva skal jeg si... Boka var lett å lese, spennende var den også men likevel... Jeg synes den var ganske rå og brutal.  Det var glimt av anstendighet og håp innimellom men ikke så mye.... Jeg leste den ferdig, jeg måtte det. Jeg har også lånt en annen bok hun har skrevet så noe har jeg likt med den.  En veldig vag beskrivelse... :-/ 
4 eselører


Jeg liker godt bøkene av Åsa Larsson! Jeg angrer bare på at jeg leste siste boka først.... men det stopper meg ikke fra å lese de andre.  Boka er akkurat slik en krimbok skal være.  Spennende og jammen litt kjærlighet innimellom også. 
6 eselører 

Hylle og skrivebord er på plass!


Skrivebord og Ikea hylle er oppe.  25 små rom å ha utstyr i! Teppet er også fra Ikea.  Måtte ha litt farger på rommet.  Gardinene er tatt vekk.  Rommet er i 2. etasje med flott utsikt, trenger ikke gardiner da!

Begynnelsen på hobbyrommet



Det er her det starter.  Et tomt rom og pakker fra Ikea :-) Og en snill pappa som hjelper til med å skru sammen møblene! 

mandag 3. juni 2013

Jørn Lier Horst "Bunnfall"


Det er bare å innrømme det.  Jeg liker krimromaner med sympatiske etterforskere.  Og Politiførstebetjent William Wisting er en sånn mann.  Han er ikke alkoholiker og han har ikke store familieproblemer.  Han er litt sliten i denne boka men får gjort jobben sin.  Og får litt hjelp av datteren sin, Line.
Funnene de gjør i boka som fører til etterforskining er litt ekle, men boka er fri for de voldsspekulasjonenene som jeg synes endel andre krimbøker har. Det er ikke råskap over alle grenser, selv om det er en krimroman.
Jeg har lest noe av Jørn Lier Horst før og vil gjøre det igjen

6 eselører betyr at det er en god krimbok :-)

Karristekt paprika


Denne oppskriften fant jeg i frukt.no. En veldig enkel oppskrift men deilig tilbehør til kylling og fisk. 
Her har jeg bare brukt rød paprika men det ser flott ut når man bruker rød, grønn og gul.   

Rens og skjær paprika i tynne strimler ( så mye som du trenger) 
Varm opp litt smør i en stekepanne og tilsett karri.  Gjene 1 ts. karri til 2 ss. smør.  La det stå å godgjøre seg litt slik at smakene får utvikle seg.  Tilsett paprika og la det stå og surre til paprikaen er blitt myk nok :-) 
Det kan ikke bli stort enklere enn dette 

Litt vintage igjen



Jeg ser at når jeg selger kort så er det mange som liker disse som har en vintage stil.  Da er det bare å lage opp flere :-) De store kortene selger jeg for 40 kroner. 

To små kort


Det er greit med sånne små kort.  Fort og lett å pynte de :-) Jeg selger de til venner og bekjente for 25 kroner.  Sånn at jeg får dekket utgifter.