onsdag 26. mars 2014

Last to die


Siste boka ( som jeg vet om da) i Rizzoli og Isles serien.  Likte den like godt som de andre og håper det kommer flere! Jeg gir den 8 esleører som krimbok :-) 

Tre nye vårkort


Her har jeg brukt et digi stempel som jeg har hatt i lang tid.  Liker motivet godt.  Det måtte bli rosa og romantisk


Nye mønsterark og pynt er gøy :-) Stempelet er gammelt men nesten ikke brukt :-/


Dette er ikke skumle monstre, bare søte :-D

søndag 16. mars 2014

Bare livet


Alice Munro er en utrolig novelle forfatter! Jeg leste alle novellene med glede, og kunne lest mange mange flere.  Dette er en forfatter jeg vil lese mer av.  
Det er ofte kvinnene som står i sentrum i novellene hennes.  Fortellingene handler om avskjeder, begynnelser, hjemkomster, ulykker og farer.  
Dette er en bok jeg anbefaler varmt.
Jeg gir den 8 eselører 

Nytt stempel

Jeg kjøpte et nytt stempel og da må de alltid prøves ut :-)

Vårkort



Jeg har fått litt nytt papir som måtte prøves ut.  Begge kortene ble vårlige synes jeg :-)

Karin Fossum



Jeg har alltid likt krimbøkene til Karin Fossum.  Men denne gangen er jeg litt i tvil.  Det var greit lesestoff, men ikke veldig spennende. Det er gitt veldig tidlig i begge bøkene hvem som har gjort hva.  Jeg liker nok best bøker hvor svaret ikke ligger opp i dagen med en gang.  Begge bøkene er lettleste og helt greie.  Kanskje som påskekrim på en hyttetur? 

Jeg gir de fire eselører

Godt lesestoff!


En fantastisk roman om en spesiell mann og et rystende portrett av nord Korea.  Boka er nydelig skrevet, den er en kjærlighetshistorie men også en thriller.  Den er veldig facinerende i beskrivelsen av nord Korea.  Den er grusom å lese, men også morsom.  Beskrivelsen av Pak Jun Do er utrolig.  Det kan  virke som han er en ung mann som driver med strømmen og gjør som han får beskjed om, men vi ser glimt av en egen vilje som er utrolig sterk.  Han er inteligent og sterk, og gjør alt for kjærligheten.  Jeg måtte legge vekk boka innimellom, for å få en pause.  Men når jeg begynte på den igjen gikk timene.  
Jeg gir den 8 eselører

Dette er bok nr 2 om Karitas.  En sterk bok om Island og en kvinnelig kunstner.  Jeg likte denne boka like godt som den første.  En fantastisk roman om kunst, frigjøring, kjærlighet og familie.  Et familie bilde på godt og vondt. 
Jeg gir den 7 eselører.  Les den! 

Tigerens kone

En flott bok, denne likte jeg godt.  Det er en blanding av virkelighet og eventyr.  En eventyr bok for voksne.
Jeg gir den 6 eselører :-)