tirsdag 12. februar 2013

Grønn gryte

En god gryte som passer som tilbehør til fisk, kylling og svinekjøtt. Oppskriften er sånn omtrentlig. Prinsippet er at man tar hva man har.  

Hvitløk
Løk
Broccolie
Gulrøtter
Squash
Paprika
Hakket tomater på boks
Røde linser
Salt og pepper
Oregano

Fres hvitløk og løk til den er blank og myk. Hiv i grønnsaker som er kuttet i biter. Når dette har frest en stund heller du i tomtene på boks med veske og alt. La dette stå og småkoke til det har en passe konsistens. På slutten tar du i linsene. Disse skal bare varmes, ikke kokes. Krydre forsiktig med salt og smak til med pepper og oregano. 
Bytt gjerne ut linsene med div. Bønner.  Bare husk å sil og skyll de først. 
Jeg spiser dette som tilbehør eller en vegetar gryte. Mannen vil ha poteter ved siden av men jeg synes gryta holder 

1 kommentar:

  1. Hurra Line, det er så gøy at du har fått blogg! :) Klem klem :)

    SvarSlett