søndag 17. februar 2013

PAPRIKAGRYTE


Denne oppskriften fant jeg i Jeanette Roede sin bok; lett og lettvint.  Den er stort sett sånn som den står i boka, jeg har bare gjort den om til to personer.  Og kuttet ut kruspersillen og maisen. 

1 rød paprika
1 grønn paprika
1 gul paprika
to fedd hvitløk
en løk
10 cherrytomater
2 dl. hønsebuljong

Skjær paprikaen i biter og legg den i en gryte sammen med løk i ringer og hvitløken i småbiter.  Del cherrytomatene i to og ha i. Hell over hønsebuljong.  La det stå å små koke i ca. 20 minutter. Smak til med salt og pepper eller annet godt krydder.  
Det ble litt mye buljong synes jeg men helte av det meste av vesken før servering.  Gryten serverte jeg til ovnsbakt kyllingfile og ris.  Veldig godt og få kalorier.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar